Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Soja. |
Data corrente: |
19/07/1993 |
Data da última atualização: |
29/09/2004 |
Autoria: |
HILL, R. A. |
Afiliação: |
UNICEF, New York. |
Título: |
Potential and use of soy protein for low-cost infant food in India. |
Ano de publicação: |
1969 |
Fonte/Imprenta: |
In: ALL INDIA WORKSHOP CONFERENCE ON PROCESSING, UTILISATION & MARKETING OF SOYBEAN, 1969, Pantnagar. Proceedings. Pantnagar : U.P. Agricultural University, 1969. |
Páginas: |
nao paginado |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Food; Protein; Soybean. |
Thesagro: |
Alimento; Nutrição Humana; Proteína; Soja. |
Thesaurus Nal: |
human nutrition; India. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00692naa a2200229 a 4500 001 1453073 005 2004-09-29 008 1969 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aHILL, R. A. 245 $aPotential and use of soy protein for low-cost infant food in India. 260 $c1969 300 $anao paginado 650 $ahuman nutrition 650 $aIndia 650 $aAlimento 650 $aNutrição Humana 650 $aProteína 650 $aSoja 653 $aFood 653 $aProtein 653 $aSoybean 773 $tIn: ALL INDIA WORKSHOP CONFERENCE ON PROCESSING, UTILISATION & MARKETING OF SOYBEAN, 1969, Pantnagar. Proceedings. Pantnagar : U.P. Agricultural University, 1969.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Soja (CNPSO) |
|